Recollida d'aliments

Estem col·laborant amb diferents associacions per recollir alments i productes d'higiene bàsics per ajudar a moltes families que ho necessiten. Tu també ens pots ajudar!

Cartel%2520recogida%2520alimentos_edited
Donacion Agustin Papers Pintats.jpg
Donacion Centro Dental la Torrassa.jpg

Algunes de les nostres botigues estan fent un esforç enorme per col·laborar amb aquesta recollida! 

Ens veiem aviat!

Amb motiu de la crisi del COVID-19, molts dels nostres comerços es troben tancats. Quan aquest malson acabi, t'esperarem per seguir atenen-te com sempre, amb l'afecte que una botiga de barri et dóna, perquè després de tants anys junts, un virus no podrà separar-nos. Esperem que tots estigueu bé. Ens veiem molt aviat!

Decora el teu balcó i guanya 200 euros

Et convidem a participar en el concurs de decoració de balcons i finestres. Del 10 al 15 de juny envia la teva imatge a collblancdinamic@gmail.com, o per whatsapp al 626421757, i podràs guanyar 200 euros per gastar en els comerços associats. No t'ho perdis!

Decoracion balcones.jpg

"Comerç Amable" amb Associació Educativa Nou Quitxalles - Famillia Juanitos

L'amabilitat és un valor caracterísitc del comerç de proximitat, és per això que ens hem unit amb Associació Educativa Nou Quitxalles - Familia Juanitos per mostrar als veïns, en especial als nens del barri, l'importància del nostre teixit comercial. Si veieu el cartell "Comerç Amable" demaneu la vostra piruleta solidària. Els beneficis obtinguts estan destinats integrament a ajudar a families en situació de vulnerabilitat.

familia juanitos.jpg

A.E. Nou Quitxalles - Familia Juanitos

Regalem 500 entrades per poder disfrutar del màgic concert Ars Tunae.

Els veïns i families poden passar a recollir les seves invitacions gratuïtes pel carrer Joncs, 10 baixos, al barri del Gornal, de dilluns a divendres de 16 a 19 hores fins el 8 de febrer.

Més de 30 musics de la formació musical Ars Tunae oferiràn un repertori de grans composicions de tots els temps.

FB_IMG_1551353899051.jpg

El dia 30 de març, Comerç al Carrer

El dia 30 de març, durant tot el dia, gaudirem d'una jornada festiva al carrer Progrès. Botiguers de la zona i artesans sortiran a vendre els seus productes a peu de carrer. No t'ho perdis!

fira 2 editado.jpg

Carnaval 2019

Com ja sabeu s'apropa el Carnaval, i divendres 1 i dissabte 2 de Març les botigues ho celebren. Aquest any, la temàtia escollida es Hollywood i totes les associacions veïnes gaudiran preparant les seves disfressen i decorant els seus comerços. No t'ho perdis!

carnaval2.jpg